viime yö meni taas levottomasti.yritin ensin nukahtaa sänkyyn mut se paikka ahisti liikaa.sit menin sohvalle missä nukuin muutaman tunnin kunnes heräsin.siitä siirryin sit sänkyyn nukkumaan.loppu yö menikin sit joten kuten torkkuessa.klo soi kuudelta.en jaksanut taaskaan heti nousta vaan torkutin itteeni.

yön aikana oli taas puhelin elänyt elämäänsä.7 viestiä oli tullut.onneksi se rakkine on äänettömällä.muuten oisin koko alkuyön saanut kuunnella bodomia.miehen viimeisin viesti yöllä oli hyvästi elämäni rakkaus.niinpä niin...sitä ennen tuli viesti et eiköhän tää ollut tässä....no kait se sit oli tässä.

työpäivä meni touhutessa.muutaman kerran olin purskahtaa itkuun mut sain koottua itteni.helvetinmoinen ikävä.oikein sydäntä riipii välillä mut kait tämä tästä ajan kans taas.

esikko kiehnäs koko eilisen illan vieressä ja kyseli koko ajan.hän vaistos et kaikki ei ole hyvin.kuopus alkoi aamulla tarhassa itkemään ku olin lähössä.hänkin vaistoaa.kuopus ei ole moneen vuoteen itkenyt perääni ku olen vienyt hänet tarhaan.

huomiseksi pitäs bipo ryhmään tehä uni- ja mielialapäiväkirja.sitä ois joka pv pitänyt täyttää mut on "kotiläksyt" jääneet tekemättä.tänään sit saan ruutuja väritellä urakalla.

olen aika pohjamudissa nyt.itkettää,masentaa ja en pysty nukkumaan.alkaa seinät tulla vastaan.mitään masislääkettä en ole saanut kyselyistä huolimatta psykpolilta.kait on huomenna aukaistava suu ja sanoa ettei tästä nyt tule yhtään mitään.